anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

*Beert i jego galeria :)

*Beert-----
Początkujący

*Beert i jego galeria :)

Proszę oto parę moich wyszukanych-z setek innych-zdjęć:
Prosiłbym również o opinie i porady.

12 ODPOW. 12
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Witam :c37

Bardzo proszę zapoznać się z zasadami wstawiania zdjęć do Foto Galerii.

W tej chwili dość niewygodnie się ogląda Twoje zdjęcia raz, że trzeba czekać aż się załadują, a dwa że ładują się dość długo bo są w pełnych rozmiarach i dość trudno się to ogląda nawet w rozdzielczości 1920x1080.

Weź proszę pod uwagę, że droga jaką obrałeś może zniechęcić użytkowników do pozostawienia komentarza.

TUTAJ zamieszczam link do zasad wstawiania zdjęć. Proponuję również przejrzeć inne galerie, żeby zobaczyć jak to funkcjonuje :)

Pozdrawiam,

*Beert-----
Początkujący

Ok zmieniłem nazwę tematu, zdjęcia zmniejszyłem i wstawiłem w załącznikach. Mam nadzieję, że teraz innym użytkownikom lepiej będzie się oglądało moje zdjęcia.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Ok zmieniłem nazwę tematu, zdjęcia zmniejszyłem i wstawiłem w załącznikach. Mam nadzieję, że teraz innym użytkownikom lepiej będzie się oglądało moje zdjęcia.

Dziękuję :smileythumbsup: :c22

*Beert-----
Początkujący

Ok to teraz zachody słońca w dwóch różnych odcieniach

profile.country.pl_PL.title
Bertone.
Poszukiwacz

Diabelskie kolory ... dwa podobne zdjęcia z większym nastawieniem na 5 :)

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Rydzek
Początkujący

1.Lubie góry i kosodrzewinę -podoba mi się ;)
2.duże szumy nie ładne ujęcie :?
3.dałbym bardziej kadr na niebo ale też fajnie :D
4.też dałbym do góry
5.Bardzo ładne kolory,żywe, - do tej pory najlepsza :thumbsup:
6. piątka fajniejsza ;)

*Beert-----
Początkujący

Bertone,Rydzek dzięki za opinie i porady

Rydzek napisał(a):

4.też dałbym do góry

Jest nisko, ponieważ robiłem to zdjęcie trzymając aparat w górę i pewnie bałem się, że będzie za wysoko :c12 Następne zdjęcia już niedługo :D

Rydzek
Początkujący

Aha. ;) czekam na następne fotki ... :D

*Beert-----
Początkujący

A więc proszę bardzo, oto parę fotek z mojej "wycieczki" do lasu(który co prawda rośnie ok.400 metrów od mojego bloku :D ) i oto wyniki, a i krytyka będzie mile widziana bo zawsze warto się czegoś nauczyć :)