anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

cataris - Marta portretowo [4 stycznia]

cataris
Początkujący

cataris - Marta portretowo [4 stycznia]

Zdjęcia na start

62 ODPOW. 62
profile.country.pl_PL.title
rakastan00
Poszukiwacz

A ja nie mam się do czego przyczepić, mnie się podoba.

cataris
Początkujący

Taki mój mały eksperyment obróbkowy... ;>
Z najnowszej sesji w studio.

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Podoba się - tylko do brzuszka się przyczepię - mogła go dziewczyna delikatnie wciągnąć.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

W kwestii portretów, to ja mam najmniej do gadania... ale brzuszek rzuca się w oczy ;)
_Choć może on tak ma być? Może... :c11
Ale to ostatnie podoba mi się. Bardziej, niż tamte ciepło-zimne (i wersja z klika też IMO - lepsza). A ze światłem na portrecie, to sam mam problem, więc nie mnie oceniać...

------------------------------
fotoamator
kata-woj
Początkujący

a może to ciążowy? ;)
ciężko byłoby wciągnąć :nauseated_face:

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

może to ciążowy?

O tym że samym pomyślałem ;)

fotoamator
cataris
Początkujący

No tak... Bo czepić się czegoś trzeba, więc padło na brzuch, haha :D.
Nie, modelka nie jest w ciąży (a przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo :P), po prostu za bardzo wypięła brzuch bo tego wymagała poza i tak wyszło ;). Mi to jakoś specjalnie nie przeszkadza.

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

cataris napisał(a):

Bo czepić się czegoś trzeba, więc padło na brzuch

Oj tam, oj tam, wcale nie - pisałem, że mnie się to zdjęcie podoba, a brzuch... cóż - rzuca się w oczy.
Może, gdyby tyle ciuszków na sobie nie miała, to nikt by na brzuch uwagi nie zwrócił? :c2

fotoamator
cataris
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

Może, gdyby tyle ciuszków na sobie nie miała, to nikt by na brzuch uwagi nie zwrócił? :c2

Pewnie tak :P . Ale to była tylko jedna ze stylizacji ;) . Na innych było mniej ciuszków :D .

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

cataris napisał(a):

No tak... Bo czepić się czegoś trzeba, więc padło na brzuch...Mi to jakoś specjalnie nie przeszkadza.

Nie chodzi o to, że trzeba się czepić, ale o to, że widać na zdjęciu coś, co przeszkadza w odbiorze i ma ostateczny wpływ na jakość zdjęcia. Pociąga to za sobą odpowiednią ocenę, którą każdy wg swojego widzimisię może dać.
Wszyscy chcemy robić lepsze zdjęcia a drobnostki takie, czy inne mogą w tym przeszkadzać...

Jeżeli Tobie nie przeszkadza, oraz modelka także nie mówi nic w tym temacie, to prawdopodobnie nie ma się czym denerwować. Fot jest jak najbardziej ok - ale brzuch mi się nie podoba...