Podziel się wrażeniami!
Proszę was o dodawanie zdjęć przez dodanie załącznika. Wtedy mamy miniatury a po kliknięciu można zobaczyć całość. Dzięki temu można oglądać zdjęcia i komentować w wątku, (co lubicie z KKM), ale łatwiej będzie przez taki wątek przebrnąć.
Panel dodawania fotek jest łatwy w obsłudze
Starosta napisał(a):
To nie jest tak, że nie chce Tylko czy jest jakaś galeria dla początkujących Czy wszyscy robią Bez względu na poziom Nie chce niepotrzebnie zaśmiecać porostu
Andi napisał(a):
...jesli ktos wrzuci gniota z 900 - to nikt nie bedzie sie pytal o to jak zrobil to zdjecie ...natomiast jesli zrobi dobre foto / informacja jakich uzyl parametrów bedzie istotna dla otrzymanego efektu, zazwyczaj umieszczamy zdjecia ktire nam sie z jakichs powodów podobają a nie te ktore nie stanowia wartosci ... sorry moze i masz dobre intencje jak twierdzisz / ale zadajesz pytania - wybacz - banalne, popadajac w skrajnosc ...ma juz oglad sytuacji ...szkoda mi czasu na to forum / przynajmniej w tematyce zdjec . Pozdro
alpol6 napisał(a):
ja na to forum trafilem calkiem przypadkowo fotografią bawie sie dopiero od niecałych 6 miesięcy a moje pierwsze fotki odrazu tutaj dodawałem z jednego względu. CHCIAŁEM SILNĄ KRYTYKE OD DOŚWIADCZONYCH FOTOGRAFÓW bez czegoś takiego człowiek sie nieuczy a taka krytyka mobilizuje tutaj kazdy tobie pomoże powie co robisz żle co powinienes zrobić itp. niebój sie wystawiac zdjęć PoZdRo.
spoko dawaj, dawaj
krytyka dobra sprawa - bardzo motywująca
Uff... Wrzucone
To ja z pytankiem.Widzę, że niektórzy oglądają exify zdjęć z galerii.
Jak można je podejrzeć?
Filipski napisał(a):
To ja z pytankiem.Widzę, że niektórzy oglądają exify zdjęć z galerii.
Jak można je podejrzeć?
Dzięki!Zacząłem podglądać .
Niespodzianką jest dla mnie, że widać użyty program graficzny, a nie widać modelu obiektywu.
Przynajmniej ja nie widzę.
Prawdopodobnie tylko najwyżej kilka obiektywów się przedstawia w exifie (a może mniej), jest natomiast maksymalny otwór względny i wszystkie użyte parametry. Obiektyw, żeby był widoczny musiałby przesyłąć do aparatu swoją metrykę. Normalnie wystarzy informacja o ogniskowej (aktualnej) i o przysłonach (maksymalnej i użytej) Większość obiektywów to konstrukcje z analogów, gdzie taka informacja jest bezużyteczna.
dodaje trzy zdjecia tylko jedno znich jest zrobione aparatem fotograficznym Nikon (kompakcik) a po zostale dwa telefonem komurkowym, jak te zdjecia oceniacie jest oki?