anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

początki Kimmi ^^

profile.country.pl_PL.title
Kimmi-----
Początkujący

początki Kimmi ^^

Witam :c37

Chciałabym poddać Waszej ocenie moje zdjęcia :D Mam 14 lat a fotografowaniem zajmuje się od około dwóch miesięcy więc krótko... posiadam sony :c56 230+ obiektyw kitowy 18-55 :)

59 ODPOW. 59
BuBu__
Początkujący

Świetnie wykombinowałaś :c4 a jakim obiektywem robiłaś zdjęcie?

Niniel
Początkujący

Kimmi napisał(a):

hah ;D jest to po prostu olej na wodzie w przezroczystym pudełku... za tło posłużyło pudełko z kolorowymi koralikami :c20

Bardzo ciekawy pomysł i w dodatku fajnie to wyszło, bo dużo bardziej kojarzy się to z jakaś grafika niż ze zdjęciem :smileythumbsup:

Kimmi-----
Początkujący

dziękuję bardzo za pozytywne oceny :thumbsup: Zdjęcia robiłam obiektywem kitowym 18-55 :c20 tylko miałam założone jeszcze soczewki makro :D

oldguest
Początkujący

kurczę, wielki plus za pomysł ;)

tenzer
Poszukiwacz

Efekt bardzo ładny a za pomysł dodatkowy plus. Kolory bardzo ładnie wyszły ale brakuje mi ostrości.

Bertone.
Poszukiwacz

Bardzo fajne , takie pastelowe - reklamowe :c2
:c4

__________"Niewiele rzeczy przybliża świat tak, jak czyni to fotografia. Dzięki niej odległe miejsca i ludzie stają się bliscy, a nasze życie bogatsze"__________
Kimmi-----
Początkujący

Dziękuję bardzo wszystkim :c20

tomik-----
Początkujący

Witaj :c37 Z Twojej galerii podoba mi się:
4- :c4
9- :c4
14- :c4

Ps: Na wielu Twoich fotkach brakuje ostrości. Czy aby na pewno wyostrzasz po zmniejszeniu?

Kimmi-----
Początkujący

Teoretycznie wyostrzam ale niekiedy za mało, niekiedy za dużo... nie mam jeszcze wprawy ;) dziękuję wszystkim za dobre opinie... aż się boję następne zdjęcia wrzucać, żeby nie zniszczyć dobrego wrażenia ;) no ale próbować trzeba... więc wrzucam zdjęcie mojej koleżanki, która od dwóch tygodni jest ciocią tego małego przystojniaka :c20

Kimmi-----
Początkujący

Czemu nikt się nie odzywa ? :(