Podziel się wrażeniami!
Komentować zacząłem a nie pokazałem nic swojego, więc trzeba to zmienic
Miłego oglądania.
DSC08528i.jpg
DSC08544i.jpg
DSC08576i.jpg
Cieszę się, że się podoba.
PS. Doczekam się kiedyś, gdzieś Twojego albumu??? Chętnie bym obejrzał te Twoje sikorki a i motocykl również(chociaż może w nieco mniejszej rozdzielczości coby się cały na ekranie mieścił )
Jakoś nikt nie kwapi się, żeby skrobnąć coś na temat moich fotek
Może góraszkowe latadełka podejdą
Jak większość to zaczne od tego że oceniam "okiem amatora" hehe. Foty z owadami bardzo fajne, szczególnie pająk i ważka. a zdjęcia z dzieckiem już niezbyt (te ozdoby mi przeszkadzają). pies jest bardzo ładny ale zdjecie jakieś niebardzo, może za ciasno wykadrowane.
Pozdro
sadam napisał(a):
Jakoś nikt nie kwapi się, żeby skrobnąć coś na temat moich fotek
Może góraszkowe latadełka podejdą
paulina, cezarpl - dzięki za wizytę i pozostawione słowo.
Dzisiaj odrobina układów zbiorowych Orlikami
Latadełka jak je skromnie nazwałeś w układach zbiorowych piekniusno Ci wyszły , jako amatorce ciezko Mi sie do czegokolwiek przyczepic ale to plus dla Ciebie moze tylko 23 waz w pionowym kadrze wygladałby lepiej (to taka mała sugestia)
pozdrawiam i zazdroszcze Goraszkowych "latadełek"
Paulino dziękuję za pozostawiony komentarz.
Jeżeli chodzi o 23 - to faktycznie zdjęcie to wyglądałoby ciekawiej, lepiej w kadrze pionowym, niestety zrobiłem je poziomo(wyszedł brak doświadczenia i tak jestem zadowolony, że wszystkie zmieściłem w kadrze ). W chwili obecnej można je jeszcze przyciąć do "prawie" kwadratu - ale nie zrobiłem tego z dwóch względów:
- uznałem, że warto zostawić trochę miejsca chłopakom do latania
- większość z prezentowanych przeze mnie zdjęć ma swoje odpowiedniki papierowe (jestem z tych dla których zdjęcie staje się zdjęciem dopiero na papierze), a jeszcze nie znalazłem labu, który by robił kwadratowe odbitki
Dzisiaj pokażemy spadki swobodne.
Samoloty super, ładne zdjęcia ale spadki swobodne ciekawsze 26 najlepsza
Witam
Starosta napisał(a):
Samoloty super, ładne zdjęcia ale spadki swobodne ciekawsze 26 najlepsza