Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.
Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.
Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.
P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.
I widzisz, młodsza kopia krisowa miała format bez backupu ;D
To jeszcze ja - NAJLEPSZEGO
Jak to mówią lepiej późno niż wcale.
Życzę Ci miłego spędzania czasu z aparatem w ręce na plenerach i na co dzień
oczywiście zdrowia byś mógł spełniać marzenia.
Na początku chciałbym podziękować wam za życzenia Tadeusz, mat_czok, JoannaR, Michał i 10zer oczywiscie kris'owi i ani.s za party i za życzenia. Szczególnie Ani za polewanie od serca .
Jeszcze raz dziękuję .
A pozatym jeszcze podziękowania dla użytkowników Tadeusz, pablo_duch, JoannaR, KubaW i Rodzyn104 co do zdjęć.
Nie, gościu ma nokię jakąś tamKubaW napisał(a):
Z ciekawości - ten na zdjęciu #29 ma w kieszeni iPhone'a ?
Ojjjj było ciężkokris napisał(a):
zdecydowanie to Ania polewała od serca - ale na szczęście tylko solenizantowi
Ogólnie jesiennie - fajnie
31 - to mi się chyba najbardziej podobało ewentualnie mocniej bym zielenie nasycił (zjechał trochę z tintą w zieleń)
32 - to mi się chyba najmniej podobało...
33 - ma fajny klimat, ale jak dla mnie jednak za ciemno, jaśniej się pewnie zrobić w tym miejscu nie dało bo byś przepalił jasne partie, ale mogłeś wyszukać miejsca gdzie było mniej liści, fajnie by słoneczko przez nie prześwitywało
34 - poziomy kadr z większą ilością lewej strony i git
Dokladnie jak Michal
Pozdrawiam
Witam.
trebor z Michałem się muszę zgodzić w 100%.
Dodam że mi się podoba 31 i 33 tylko, że 33 jest u mnie bardzo ciemne.
Cześć Rober
Jesienna wrzuta ... 32 , 33 , 31 , 34 taka kolejność ( według Bartka )
Michał dziękuję za rady . JoannieR i krzyśkowi1977 za potwierdzenie racji Michała. I Bartkowi za swoją opinię.
Teraz wrzucam coś co robiłem pierwszy raz. Portrety, i jedno zdjęcie też portretowe lecz trochę innaczej .
Portrety - nie jest dobrze...
Ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć...