Podziel się wrażeniami!
Dawno nic w nie pokazywałam w Internecie, więc mam troszkę zaległości.
Na początek sesja na łódzkich targach Film Video Foto
Patrycja i Kamil
PICT8033-1.jpg
6 i 8
Monty napisał(a):
colorful napisał(a):
aż poczułam ten specyficzny zapach jaki unosi się ciepłą nocą nad łąką, po upalnym dniu, gdy w trawie cykaja świerszcze...
...a obok polegla oprozniona butelka czerwonego wina...
...czy obecnosc ksiezyca nie jest wystarczajaca...?
Sorry za OT
Dziękuję Wam bardzo za komentarze. Cieszę się, że odbieracie tak pozytywnie moje zdjęcia Bociek rzeczywiście może być deczko przeostrzony
Jak patrzę za okno i na prognozy pogody zapowiadające jeszcze większe mrozy też mi tęskno do ciepłych letnich nocy. Szczególnie takich czerwcowych jak ta na zdjęciu. Śpiewu słowika i świerszczy. Ech rozmarzyłam się.
Skoro prosicie o jeszcze to służę. Niestety z tego wyjazdu nie mam więcej fot nadających się do pokazania. Był to jeden z bardziej ubogich fotograficznie wyjazdów.
Dla odmiany coś z listopada 2008 roku z mojego ukochanego rodzinnego miasta Łodzi. Miasto fabrykanckie, więc coś z pałacu fabrykanta, a dokładnie Herbsta. Rewelacyjne miejsce dla miłośników detali i ozdób. Moim marzeniem jest zrobić tam sesję bez barierek i z możliwością wejścia w dowolne miejsce. W każdym pomieszczeniu są bogato zdobione piece. Nie brakuje również różnych rzeźb.
Gdybyście chcieli obejrzeć bardziej ogólne widoki można je znaleźć na stronie muzeum http://msl.org.pl/palac-herbsta
Ładne kadry Szczególnie spodobała mi się 11
Gdybym miał w domu takie śliczne kaflowe piece, to nawet noszenie węgla z piwnicy byłoby mniej uciążliwe
Ślicznie dostrzegłaś ich piękno, Małgosiu
Piękne te kafle 11 zwłaszcza
Albumik obejrzałem Widzisz to, czego inni nie zauważają
Najbardziej spodobała mi się 9. i nic tam nie leci
Czekam na więcej
Dziękuję Wam bardzo za pozytywne opinie.
Kolejne dwa spojrzenia na wnętrza w Pałacu Herbsta.
kocham takie wnętrza
i ta świadomość że wszystko było robione ręcznie a jak wygląda