anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

ZBIOROWY - Nasze buźki czyli poznajmy się lepiej :)

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

ZBIOROWY - Nasze buźki czyli poznajmy się lepiej :)

Tu można wklejać swoje portrety/autoportrety. Tak chyba lepiej się poznamy

Czerwony kapturek wygląda tak: :slight_smile:

1 377 ODPOW. 1 377
profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Fakt. Ciężko. Kilku ludzi już sie wypytywało mnie konkretnie o szczegóły dojazdu, pobytu, środowiska, mozliwości najmu campingu samobieżnego :) , łodzi na ryby, okolicy pod kątem podziczenia motorem, skuterem śnieżnym, etc. ale potem coś zawsze staje na przeszkodzie. Powody rożne, głównie koszty.

profile.country.pl_PL.title
BuBu__
Początkujący

doslav napisał(a):

Ooo!.. BuBu_ - nowy awatarek fajny :nauseated_face:

dziękować ;)
a na takim zadupiu, to bym sama chciała być, bez względu na nudę i ilości pochłoniętej kawy ;)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

doslav napisał(a):

Ooo!.. BuBu_ - nowy awatarek fajny :nauseated_face:

dziękować ;)
a na takim zadupiu, to bym sama chciała być, bez względu na nudę i ilości pochłoniętej kawy ;)

Być chętnie ale (life is brutal) ja muszę tymczasowo żyć żeby później spokojniej żyć. Dwa lata już tak strzeliło w tym "więźniu" z nielicznymi odwiedzinami na "spacerniaku" :)

BuBu__
Początkujący

No 2 lata to sporo, ale za tydzień na tych pieknych pustkach dużo bym dała :)

profile.country.PL.title
Tomek69N
Poszukiwacz

Oj a ja choć pięknie na tych pustkach to nie mogę się doczekać przepustki za niespełna dwa tygodnie na spacerniaku :) Plenery pomimo czasu mi nie obrzydły. Wręcz codziennie tą samą górę na wprost chaty od roku "fotografuję" komórką i porównuję światło na zboczach i niebie ponad...
PS. Spadam, jutro (dziś) mam przed sobą 300km górami i w deszczu może i śniegu.

Creatoor
Początkujący

Zostałem zobowiązany do przedstawienia nowej Sonomaniaczki. Niestety nie potrafi jeszcze za wiele pisać ale uwielbia robić zdjęcia (niemal sama!). Najczęściej jeszcze korzysta z wężyka ale i z aparatem jest oswojona. W załączeniu autentyczny autoportret. Wybaczcie kompozycję ale ma dopiero 4,5 roku. Pozdrowionka od Emi.

alcazarc
Początkujący

no nie powiem , idealna dziewczyna dla mojego chłopaka :) 5lat (mój robi zdjęcia kompaktowym Olympusem miju 1030SW) - bo tatuś krzywo patrzy jak synek dotyka jego Alfetkę. :)

gratuluje PIĘKNEJ córki.

Creatoor
Początkujący

Nie powiem, ja na początku też krzywo patrzyłem na palce na soczewce, ale co tam dzieciństwo jest jedno!

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

To chyba na razie najmłodsza dama, która sama zrobiła zdjęcie :)

Pięknie witamy :)
http://klubkm.pl/forum/images/smilies/flowers.gif

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Alcazar napisał(a):

no nie powiem , idealna dziewczyna dla mojego chłopaka :) 5lat (mój robi zdjęcia kompaktowym Olympusem miju 1030SW) - bo tatuś krzywo patrzy jak synek dotyka jego Alfetkę. :)

gratuluje PIĘKNEJ córki.

To kroi sie konkurencja Mój też ma 5 lat i lubi robić zdjęcia mamusiową hybrydą (panasonic lumix DMC-FZ7) podobnie krzywo sie patrze jak dotyka alfetke..... :smileyrolleyes:

Piękna mała kobieta.... :)