Podziel się wrażeniami!
Zdjęcie wykonane aparatem Sony Alfa 100,obiektyw 100-300 Sigma APO EX DG,z podchodu na jednym z plenerów w Borach Kujańskich(północna Wielkopolska).
Czujna,ale także ciekawa kto ją podgląda.Po paru minutach byłem dla niej obojętny,więc mogłem spokojnie wykonać serię zdjęć,a potem spokojnie się wycofać.
Podczas gdy obserwowałem przedpole ona obserwowała moje poczynania.Dopiero po czasie zauważyłem,że jestem obserwowany.Zdążyłem jednak zrobić 2 zdjęcia...
Spotkany koziołek wyskoczył i pędem ruszył w stronę miasta...
Świetne fotki
bardzo udana sesja
Dziękuję bardzo,a koty są przeurocze !
Witam;
Bardzo fajne fotki, - przeszkadza mi jedno - fotki są MAŁE - dlaczego? wyglądają jak cropy. Jest bardzo trudno ocenić jakość na tak MAŁYCH fotkach. Wrzuć 800x600 - to będzie można ocenić jakość, poza tym za dużo ostrzysz. Wyostrzaj po zmniejszeniu.
Jeszcze raz gratuluje, bo zdjęcia robisz bardzo fajne, ale wrzucaj min. 800X600, bo te sa 600x413 ?
Pozdrawiam.
Zdjęcia nie są cropowane oprócz jednego.Wrzucałem pierwszy raz dlatego nie wiem w jakiej rozdzielczości.Wyostrzane tylko ok.5-10 procent
fiteczki fajne,ale numeruj sie i wiesz ze mozesz w jednym poscie wiecej ich umiescic?nie musisz za kazdym razem nowego posta skrobac
pozdro
Nie przypominam sobie, żeby ktoś na forum tak dobrze złapał skaczącą sarnę (pierwsze zdjęcie w galerii). Duże brawa jak dla mnie