anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

zieciu - zabawy z nex`em

zieciu
Początkujący

zieciu - zabawy z nex`em

Na początek dwa portreciki moich dziewczyn.

pzdr

32 ODPOW. 32
zieciu
Początkujący

grzechoslaw napisał(a):

13 wygląda jak zrobione analogiem ;). Ale jak najbardziej tak, pozytywne emocje i to w bardzo przyjemnym wydaniu, bardzo mi się podoba. Miłość matki do dziecka, to jest to. :c34
14 - :nauseated_face:
15 - radosne i przyjemne (tylko skóra na twarzy wyszła jakaś taka zielonkawa).

Rokkor 85 w akcji? ;)

Dzięki Grzechosławie za odwiedziny :c22

no to 13 to faktycznie przez te nieostrości wygląda jak z kliszy, powiem tak jak zobaczyłem to zdjęcie mówię ooo nie zgubiłem ostrość na co moja Pani że jak je skasuje to mnie zabije :D no i tak zostało ;D

co do 15 to może faktycznie za dużo zielenym podsyciłem.

85 w akcji tak jest, stał się moim może nie najlżejszym kompanem z nexem :D

kris napisał(a):

13 - szkoda, że nie trafiłeś z GO :(
14 - ale piękny syf :slight_smile: Mała ogrodniczka fajna, ale dlaczego widzę jakiś biały pasek wzdłuż górnej i lewej krawędzi ?
15- gdyby nie źdźbło trawy przecinające główkę (i oko) to byłoby zdecydowanie lepiej :D

Dzięki za poświęcenie chwilki na ocenę :c22

no szkoda, ale jak napisałem wcześniej zdjęcie nie było do skasowania, zacząłem je ratować i nawet mi się efekt końcowy spodobał, tzn nawet jakoś bardziej :)

no nie było babci w domu to myszka harcowała, robi tak non stop, stwierdziłem że trzeba jej będzie pokazać za kilka(naście) lat że miała zapędy do ogrodnictwa :D
a ta krawędź to nie mam pojęcia skąd się wzięła u mnie na kompie jej nie ma, musiało się coś gdzieś dodać, nie jest to na pewno zamierzony efekt w stylu "ramka" :)

ciężko było się odnaleźć w tej trawie żeby właśnie nic nie przecinało jej główki, wszędzie wysoka trawa, wybrałem najmniej zasłaniającą.

Śliczne dzięki za rady, następnym razem postaram się je wyeliminować :D

pozdrawiam.

Misiek025
Początkujący

Hej. Wymiatasz tym NEX-em.
W każdym zdjęciu jest to coś co przyciąga wzrok i każe zatrzymać na nim dłużej wzrok. Pozdrawiam

grzechoslaw
Początkujący

Dobrze że nie skasowałeś, bo pomimo braku ostrości zdjęcie jest MZ świetne ;).