anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bezpośrednie połączenie z PC

profile.country.pl_PL.title
spolaleks.p1lpsdn
Początkujący

Bezpośrednie połączenie z PC

WItam
Mam pytanie czy jest możliwe bezpośrednie połączenie W5740 z kompem oraz na czym polega tworzenie serwerów aby był widoczny w sieci obsługiwanej przez telewizor.( czy jest to udostępnienie plików ?).Pytam dlatego bo mam problemy z siecią , adres jest pobierany i widoczny a po podaniu DNS informuje mnie że telewizor jest skonfigurowany tylko do pracy w sieci LAN.
Pozdrawiam Aleks.p :c9

37 ODPOW. 37
OsiRis-----
Początkujący

a mnie to wszystko Marbab przypomina teorię Kubusia Puchatka "im bardziej podłączam tym bardziej nic nie ma" a może zmniejszyłbyś rozdzielczość w laptopie? :c44

:c37

marbab
Początkujący

Dzieki za odpowiedzi. CS Bielsko, faktycznie jest taki przycisk w lapku. Udalo mi sie sklonowac ekran. Niestety. Nie moge obrazu w zaden sposob ustawic tak, aby wyswietlal sie caly pulpit na tv (nawet kiedy zmniejszam rozdzielczosc laptopa). Nie mam tez niestety opcji 1920x1080 w komputerze. Najblizsze temu ustawienie rozdzielczosci to 1920x1440. Nejlepsza kombinajca jaka udalo mi sie uzyskac sprowadza sie do tego, ze na ekranie tv pokazuje sie pulpit bez prawego i dolnego marginesu (moge jednak ten pulpit przesuwac po ekranie tv). Ciezko mi to wytlumaczyc, jesli trzeba to zrobie zdj. i zalacze.
Czy jest na to jakas rada? Byc moze tak to juz jest ze starym kompem i kablem VGA.
pozdrawiam

oldguest
Początkujący

W opcjach TV odszukać "pole wyświetlania" i ustawić "wszystkie pixele"

Zimny_
Użytkownik

Jaką masz kartę graficzną, bo nie mogę znaleźć?

sebarosz
Początkujący

czy można podłączyć do tv W5500 zewnętrzny dysk (250, 500G) po USB, jeśli tak to czy musi on mieć jakieś konkretne parametry

Zimny_
Użytkownik

Wydaje mi się, że W5500 nie ma jakiś ograniczeń, ale nie jestem pewien. Jeśli są ograniczenia to chyba tylko z koniecznością posiadania pamięci z systemem plików FAT32. Teoretycznie max wielkość wtedy powinna wynosić 32GB, ale są programy potrafiące obsłużyć większe pojemności. A i może być potrzeba zewnętrznego zasilania. Zasilanie z USB w telewizorze może nie wyrabiać.

marbab
Początkujący

Przepraszam Zimny, nie zauwazylem, ze pytasz o karte, wiec jest to:
SiSM661MX integrated 3D graphics with up to 64 MB of VRAM, supporting Microsoft DirectX 7.0

Zimny_
Użytkownik

Czy korzystałeś z tej strony i klikałeś na "Intel"? Czy menu i panel karty masz podobne?
http://support.sony-europe.com/TV/tutor ... DL-40W5500