anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

MOŻLIWOŚC POŁĄCZENIA Z KOMPUTEREM NAGRYWARKI RDR-HX780?

gonisz76
Początkujący

MOŻLIWOŚC POŁĄCZENIA Z KOMPUTEREM NAGRYWARKI RDR-HX780?

Mam dość nie typowe pytanie, czy ktoś może bawił się w rozbieranie tego sprzętu i podłączanie do kompa (HDD - PC) intryguje mnie jedno, czy można w jakiś sposób wrzucić mu nowe kodeki lub najlepiej oprogramowanie żeby mógł odczytywać film w rozdz. 720p?
Jestem nowy i sorry jeśli ktoś już to poruszył.

2 ODPOW. 2
gonisz76
Początkujący

Sam sobie odpowiem, firma sony ma w dupie swoich klientów jeśli nie wymieniają sprzętu co rok (bo tak musiałbym zrobić żeby być na czasie z sony) i muszę własnymi siłami próbować odzyskać wszystkie dane które wrzuciłem na tą nagrywarkę bo nie mam ich na kompie, zakładałem że będę mógł normalnie zrzucać je na usb albo chociaż na płyty dvd, a tu dupa. Dziękujemy sony!!!

gonisz76
Początkujący

A do tego dodam że tzw funkcja PictBridge po podłączeniu do kompa (ku mojemu zdziwieniu) windows wykrył nagrywarkę bez problemu :)!!! Pomyślałem - jezu czyżby to możliwe?! Niestety, tutaj też niezły żarcik ze strony sony, podejrzewam że virtual disk który wykrywa windows jest inaczej sformatowany i tyle... Dziękuje firmie sony za to że zoferowała klientom taki szmelc za 1400 zł i to niespełna 2 lata temu.