anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nagrywarka RDR-HX 780

profile.country.pl_PL.title
Aivan-----
Początkujący

Nagrywarka RDR-HX 780

Witam wszystkich
Posiadam tę nagrywarkę od pół roku, ale nie mogę poradzić sobie z pewnym problemem, a mianowicie problem polega na tym, że jak włączę film DVD i go przewinę, to po ponownym naciśnięciu "Play" dźwięk jest wszystko wporzątku, ale jeśli włączę film w formacie Avi Dvix z dźwiękiem AC3 (Dolby Digital) to jak przewinę kawałek do przodu albo do tyłu to dźwięk z Dolby Digital automatycznie przełancza się na PCM, ale to zjawisko występuje tylko przy filmach Avi Dvix z AC3 (Dolby Digital), bo próbowałem z filmem, który ma dźwięk PCM i można przewijać i nic się nie zmienia, czy ktoś wie może czego może być to przyczynom?? Z góry dziękuje za odpowiedź

3 ODPOW. 3
siwyszczecinek
Początkujący

a probowales wejsc w ustawienia i w wyjsciu audio masz pod funkncje dolby digital i dolby digital-pcm sproboj przelaczyc na dolby digital digital

Aivan-----
Początkujący

Witam,
W tej chwili mam ustawione na wyjsciu Audio na Dolby Digital, w przypadku przełączenia na Dolby Digital - PCM to dźwięk odtwarzany jest tylko w PCM. Ale dziękuje za odpowiedź

siwyszczecinek
Początkujący

Ja ci niepomoglem to moze ty mi pomozesz czy twuj recorder nagrywa na plytach DVD+RW bo mam dwie plyty RW jedna minus RW druga plus RW i tga minus RW chodzi bez zazotow A tej plus RW nie moge nawet sformatowac bo nie widzi tej plyty a obydwie plyty sa nowki :)