Podziel się wrażeniami!
Witajcie,
minęło długo czasu nauki i praktyki bym mógł otworzyć galerię.
Dziś łączę ćwierć wieku swojego życia z jej założeniem.
Zapraszam i zachęcam do komentowania.
Poniżej wypad na wschód słońca, tym razem udał się.
Pozdrawiam.
24 - ta fotka najbardziej mi wpadła w oko. Ma taki ... filmowy klimat. To delikatne poruszenie nadaje tej fotografii uroku. Naprawdę fajna.
20.
Witaj. Koncertowe Super. Podobają mi się Bardzo. Takie pytanie. Jakich ustawień co do balansu bieli użyłeś przy tej serii koncertowej. Pozdrawiam
paderewa napisał(a):
Jakich ustawień co do balansu bieli użyłeś przy tej serii koncertowej.
Hej 10zer. Dzięki za info. To powiem Ci że fajnie w takich warunkach radzi sobie Twoja 550-tka w AWB. Pozdro
10zer napisał(a):
paderewa napisał(a):
Jakich ustawień co do balansu bieli użyłeś przy tej serii koncertowej.
90% zdjęć to AWB. Na koncercie przy tak dużej różnorodności świateł jest to dla mnie najlepsze rozwiązanie.
Witam.
Koncertowe fotki bardzo mnie osobiście podobają.
Jeśli chodzi o street'y to 24 przykuła moją uwagę na dłużej. Reszta mnie nie rusza.
street jest dla mnie ok, chociaż zrobiłbym wszystko B&W, takie zboczenie Koncertowe podobaja mi się mimo iż koncertów unikam
Dziękuję za odwiedziny pablo_duch, Methos, jalu, paderewa, Michał, krzys1977, bartYNP
Cieszy mnie bardzo, że cokolwiek przykuwa uwagę w mojej galerii.
Nigdy wcześniej nie robiłem stritów żadnym aparatem, musiał być kiedyś ten 1 raz.
Poniżej dwa ujęcia które oddałem na konkurs. Oddałem więcej zdjęć ale regulamin zabranie wrzuty fotek nie soniaczem.
I miejsce w powiatowym konkursie foto w kategori wschód/zachód, odbicia w wodzie.
Konkurs organizowany przez MGOKSiR (dom kultury w Sokołowie Młp.)
26. już widzieliście dokonałem małych zmian i w takiej formie oddałem, wydaje się być lepsze niż pierwsze moje zdjęcie w galerii.
Komentarze mile widziane.
Za 26 . Faktycznie chyb lepsze od 1.