Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
210 - kadr zrobiłbym w pion bez banana.
shprot napisał(a):
210 - kadr zrobiłbym w pion bez banana.
to zaczynamy z resztą moich zaległych portretów, sesja = jak widać z moją prywatną modelką (Ola.)
Hej. Świetna GALERIA. Świetne POMYSŁY. Gratuluję
Ps: Widzę że na wielu Twoich portretach dominuje taki przyjemny brązowy czy może bardziej żółty odcień ( skóry, włosów, tła itd... ) Powiedz jak go uzyskujesz. Mam na myśli program. Pozdro
coolds napisał(a):
to zaczynamy z resztą moich zaległych portretów, sesja = jak widać z moją prywatną modelką
(Ola.)
paderewa napisał(a):
Ps: Widzę że na wielu Twoich portretach dominuje taki przyjemny brązowy czy może bardziej żółty odcień ( skóry, włosów, tła itd... ) Powiedz jak go uzyskujesz. Mam na myśli program. Pozdro
Coolds dzięki za dokładną instrukcję. Przyznam że PS jest mi obcy i jakoś tak nie ciągnęło mnie do poznania jego zalet. Ale chyba czas najwyższy, zwłaszcza po obejrzeniu Twoich portretów żeby też pocwiczyc. Pozdrawiam
Cześć
214 - najlepsze według mnie
215 - nie za mocno pojechane te kolorki
215/ Znak dziewczynie "wychodzi" z głowy...
Wydaje mi się, że Ola jest dość trudną do fotografowania osobą, może pokusić się o zmianę modelki?