Podziel się wrażeniami!
Proszę was o dodawanie zdjęć przez dodanie załącznika. Wtedy mamy miniatury a po kliknięciu można zobaczyć całość. Dzięki temu można oglądać zdjęcia i komentować w wątku, (co lubicie z KKM), ale łatwiej będzie przez taki wątek przebrnąć.
Panel dodawania fotek jest łatwy w obsłudze
paulina napisał(a):
Przepraszam ze wtrace pare groszy jesli chodzi o scisłośc to wole jakbys pisał zwiezle krotko i na temat. Moze sie nie znam mozesz nazwac mnie glupia i tak sie nie obraze ale tak jak tlumacza moje fotki '' chłopcy'' z forum to nikt do tej pory mi nie tlumaczyl a wcale nie mam wypasionego sprzetu sony tylko zwyklego lumixa ktory jak sie dowiedzialam troche mnie ogranicza nie rozumiem twoich postow (moze nie tylko aparat mnie ogranicza)
pozdrawiam i trzymajcie sie ''chłopcy'' i tak jestescie najlepsi
kris napisał(a):
Andi w moim poście wyżej własnie o to chodziło - na co zwróciła uwagę Paulina!
można krótko, zwięźle - ale jak Ty wolisz ilość - to ja Ci mówię, że najnormalniej na świecie nigdy nie przeczytam posta o takiej długości !
Mirku, w 4 emotkach opisałem to 4 posty wyżej
Wygląda na to, że klon fatamorgany straszy na sonyforum :smileyevil: http://klubkm.pl/forum/images/smilies/thumbdown.gif[/quote
jak zwykle brak konkretów ... wiec atak skierowany jest na osobe ...nie mozna odpowiedziec na problem - bo to za trudne - wiec trzeba skierowac atak na osobę ... a moze tak szanowny moderator - doczyta tutaj to - czego tak pilnuje - zasad poszanowania ludzi? Jak ktos nie ma nic do powiedzenia merytorycznie - to pozostaje mu zaatakowac autora mysli ... ZNOW ZERO KONKRETOW ...
andi - strasznie irytujące jest łamanie przez ciebie netykiety - dot. pisania kilku postów z kolei - skoro ma się możliwość edycji tego co się napisało
powolutku skłaniasz się ku trollowaniu - na siłę próbujesz nam wmówić, że twój podział będzie "the best"
co z tego, że ktoś wrzuci ci zdjęcie z 900tki skoro będzie gniotem na dodatek zdjęcie bedzie poruszone, prześwietlone etc.
wtedy jak rozumiem dojdziesz do wniosku, że 900tka robi do d... zdjęcia
zrozum - nie mam nic do ciebie - ale to o co postulujesz NIE JEST SŁUSZNE - bo nie aparat, a fotograf robi zdjęcie
paulina napisał(a):
Zwięźle i krótko ... dobre ...moze wogole obrazkowo ? Ciekawe dlaczego ksiązki maja po 200 stron a nie jakieś 3 ... ? Chyba ze ktos umie czytac tylko streszczenia - analfabetyzm naszych czasów ... zwrot w strone obrazków,
Omijając tą obszerną Dyskusję , która w trakcie bardzo odbiegła od Tematu...
Jako fotoamator, który zaczyna obsługę lustrzanki...
Jest jakaś galeria dla początkujących
Czy od razu mam pakować swoją galeria na pożarcie znacznie bardziej doświadczonych fotografików ode mnie
ale czemu nie chcesz tutaj wystawić fotek ?
kris napisał(a):
andi - strasznie irytujące jest łamanie przez ciebie netykiety - dot. pisania kilku postów z kolei - skoro ma się możliwość edycji tego co się napisało
powolutku skłaniasz się ku trollowaniu - na siłę próbujesz nam wmówić, że twój podział będzie "the best"
co z tego, że ktoś wrzuci ci zdjęcie z 900tki skoro będzie gniotem na dodatek zdjęcie bedzie poruszone, prześwietlone etc.
wtedy jak rozumiem dojdziesz do wniosku, że 900tka robi do d... zdjęcia
zrozum - nie mam nic do ciebie - ale to o co postulujesz NIE JEST SŁUSZNE - bo nie aparat, a fotograf robi zdjęcie
kris napisał(a):
ale czemu nie chcesz tutaj wystawić fotek ?