Podziel się wrażeniami!
Pierwsze fotki nadal się uczę czekam na krytykę
Ogólnie więcej fotek będzie o tematyce "Motoryzacja" jednak dzisiaj natrafiła mi sie okazja i oto efekt
Robaczek :
Mnie tam owady średnio ruszają - dawaj lepiej tą motoryzację
no to pierwsze 2 z motoryzacji niestety fotki robione przez szybe w samochodzie a filtra brak wiec widać odbicia na szybie
Chciałem to mam A więc:
Jeżeli to miała być ustawiona sesja, to jest trochę niedociągnięć.
3.jpg taka sobie - mogłeś otworzyć okno bo tak widać krople deszczu. No i na zdjęciu masz krawędź drzwi... (gdzie było robione to foto?). Rozumiem, że padał deszcz, ale trzeba było: albo odpuścić focenie, albo "twardym być"
4.jpg dużo lepsze. Naprawdę fajny rolling. Tylko czemu przez szybę skoro nie padało? I krawędź drzwi w prawym dolnym rogu naprawdę psuje to zdjęcie.
Pzdr
P.S. Tak czy owak zapowiada się fajnie . Czekam na dalsze.
powiem tak sesja nie była ustawiana po prostu jechaliśmy na imprezę normalnie otworzył bym okno a zdolny jestem nawet do wyjścia przez nie dla dobrej fotki jednak razem ze mną w samochodzie było jeszcze kilka osób którym średnio pasowało otwarcie okna
Oba zdjęcia robione na trasie Katowice - Sosnowiec
To niestety widać.meir napisał(a):
powiem tak sesja nie była ustawiana po prostu jechaliśmy na imprezę
Dla dobrego rollinga trzeba się czasem postarać, ale bez przesady :smileymrgreen:meir napisał(a):
normalnie otworzył bym okno a zdolny jestem nawet do wyjścia przez nie
Pytałem dlatego, że z rejestracji wynika,że mieszkasz gdzieś w okolicy.meir napisał(a):
Oba zdjęcia robione na trasie Katowice - Sosnowiec
za chwile wrzucę jeszcze parę tego typu fotek ale już z otwartą szybą heheh
i 2 kolejne
Auto-portret, akurat mogłeś sobie darować...
hehe wiem zalatuje jak to mówią " słitaśną focią na nk " jednak ja go lubię