Podziel się wrażeniami!
Witam, jestem od niedawna posiadaczem aparatu 450 i porsiłbym o opinie do zdjęć.
30 - czy to odbicie z kubka np z herbatą?
31 - moim zdaniem nic specjalnego, mogłeś ująć więcej pociągu a mniej bałaganu którym jest sygnalizacja i itp.
32 - najlepsze z wrzuty, choć gdyby nie te drzewa na pierwszym planie to niebo byłoby całkiem całkiem
moje faworyty to 3 po przycięciu i 28
trebor napisał(a):
30 - czy to odbicie z kubka np z herbatą?
trebor napisał(a):
31 - moim zdaniem nic specjalnego, mogłeś ująć więcej pociągu a mniej bałaganu którym jest
wiem, dlatego też piszę, że moim faworytem jest to po przycięciu...
Metio napisał(a):
Tak, dokładnie
nie powiem żeby na tamtym Ci nie uciekła, no chyba że chciałeś mieś ostrość na tory a nie na parowózMetio napisał(a):
Mam fote gdzie więcej parowozu widać, ale niestety aparat zgubił ostrość
trebor jeśli chodzi ci o brak ostrości na kawałku tej pieknej maszyny to akurat było zamierzone, reszta jak dla mnie ostra. A jeśli chodzi o zdjęcie które zrobiłem chwile później to jest już zupełnie jest nieostre.
I mógłbyś mi jeszcze powiedzieć co takiego złego jest w zdjęciu nr. 30? .
Pozdrawiam
w takim razie mogłeś troszeczkę bardziej rozmazać tą ciufcie, żeby nie było pomyłek z tym że Ci po prostu nie wyszłoMetio napisał(a):
trebor jeśli chodzi ci o brak ostrości na kawałku tej pieknej maszyny to akurat było zamierzone, reszta jak dla mnie ostra.
jakoś tak odbicie firany w szklace herbaty czy czegoś innego nie jest zbyt pociągającym tematemMetio napisał(a):
I mógłbyś mi jeszcze powiedzieć co takiego złego jest w zdjęciu nr. 30?
Ciekawie zapowiadająca się galeria.
Trochę natchnienia i zabawy w gimpie
Pozdrawiam
33 i 34 całkiem ciekawe
ale 35 zupełnie do mnie nie przemawia