Podziel się wrażeniami!
Wiem że każdy ma swoją opinie na temat artystyczny ale proszę nie oceniać tego lecz same opinie na temat techniki.
Będę za to wdzięczna
Zajmuję się fotografowaniem amatorsko jednak z pasją
Jest to moje zamiłowanie wielkie i jedyne
Komu robię zwykle zdjęcia? Czasem na przyjęciach urodzinowych, na weselach itp.. jak ktoś potrzebuje to jestem zainteresowana gdyż chcę robić zdjęcia i lubię to robić
Jak długo się tym pasjonuję? Och od dziecka ... zawsze mnie to ciekawiło a pstrykam tak już od 4 lat całkiem na poważnie.
Zapraszam1.jpg2.jpg
Tadeusz napisał(a):
Tu, już mi się więcej podoba, ale najbliższe moim klimatom to 12. Irys. - bardzo ładne.
(gdyby jeszcze tę błękitną plamkę w PG usunąć, byłoby super - chyba, że ona coś znaczy)
9 - również dobra (w cieniach, po szumie widać, że "wyciągane", ale nie wadzi)
13 - najsłabsza
Wszystko to moim amatorskim niewykształconym okiem
Tadeusz napisał(a):
Tu, już mi się więcej podoba, ale najbliższe moim klimatom to 12. Irys. - bardzo ładne.
(gdyby jeszcze tę błękitną plamkę w PG usunąć, byłoby super - chyba, że ona coś znaczy)
9 - również dobra (w cieniach, po szumie widać, że "wyciągane", ale nie wadzi)
13 - najsłabsza
Wszystko to moim amatorskim niewykształconym okiem
Najbardziej podchodzi mi 9tka - ze względu na kadr,bo obróbka mi się nie podoba.
10 to rozmycie jest strasznie sztuczne, 11 ani kadr ani konwersja do mnie nie trafiają.
Witam,
jak do tej pory 8 mnie się osobiście najbardziej podoba. Ciekawy pomysł i wykonanie, takie fotki lubię
Zdjęcie nr 7 też niezłe, ale przeszkadzają mi przepały, szczególnie na policzku.