Podziel się wrażeniami!
Skoro jest już konto, muszą być też zdjęcia - proszę o wyrozumiałość nie jestem fotomaniakiem, o wiele lepiej radzę sobie z rysowaniem ;o
fajnie,że założyłaś galeryjke - rozkręcasz się
01-niezłe zestawienie
troszkę krzywo, ale co tam
02-takie sobie. Złe nie jest, ale mną nie poruszyło
03-tutaj już zdecydowanie lepiej - coś się dzieje, a jeszcze jakbyś ją przywiązała
04-jw.
05-gdyby się spojrzała w obiektyw , dla mnie byłoby lepiej
generalnie tak ja to widzę. Jak na start jest dobrze. Liczę na więcej i jeszcze lepszych! Powodzenia.
01 -Co jest krzywo? Patrzę i patrzę i nic nie widzę...
03/04 - Też o tym myślałam, ale ze względu na miejsce w jakim była robiona sesja już sam ubiór był "niestosowny"
olha napisał(a):
kris napisał(a):
olha napisał(a):
horyzont
Popatrz - tak dla mnie jest prosto
Oczywiście to tylko informacyjnie napisałem, pewnie bym tego nie zauważył gdyby nie mnogość pionowych linii (płot, linie budynku, piorunochron itd.)
właśnie Kris na Twojej poprawce modelka leci, a chyba to ona jest najważniejsza na tym zdjęciu
Krejzol7 napisał(a):
No ale modelka stoi prosto, a te krzywe linie są spowodowane perspektywą
pawelszymanski6 napisał(a):
właśnie Kris na Twojej poprawce modelka leci, a chyba to ona jest najważniejsza na tym zdjęciu
kris napisał(a):
olha napisał(a):
horyzont
Popatrz - tak dla mnie jest prosto
Oczywiście to tylko informacyjnie napisałem, pewnie bym tego nie zauważył gdyby nie mnogość pionowych linii (płot, linie budynku, piorunochron itd.)
olha napisał(a):
tak, już widzę w sumie w psp jest to do zrobienia więc chyba nie jest jeszcze aż tak tragicznie i tak się cieszę, że zdążyłam uchwycić pingłina bo cisnęła z prędkością światła
kris napisał(a):
olha napisał(a):
tak, już widzę w sumie w psp jest to do zrobienia więc chyba nie jest jeszcze aż tak tragicznie i tak się cieszę, że zdążyłam uchwycić pingłina bo cisnęła z prędkością światła
bo pingłiny, to nie żółwie - cisną ile fabryka dała
od razu mi się pingłiny z madagaskaru przypomniały - świetne są