Podziel się wrażeniami!
Witam,
jest to mój pierwszy album więc za błędy i niedociągnięcia przepraszam. A teraz zapraszam do obejrzenia i skomentowania moich zdjęć.
Lecz zanim zdjęcia powiem coś o sobie. Zdjęcia robię już prawie od roku i chciałbym podziękować Staremu Browarowi w Poznaniu za to, że zostałem zaproszony na dwa warsztaty z ekipom Sony foto team.
A oto zdjęcia:
Witaj
1 na medal,dwojka przecietna ,trojka do chrzanu.
Pozdrawiam,
Witam
No jedyneczka swietna
Pozdro
Też 1 mnie się bardzo podoba. Zapraszam do komentowania.
1 - dobre ujęcie, ładna GO.
2 - nie rozumiem ogólnie co zdjęcie miało przedstawiać 0o nie widzę w nim nic, co mogłoby przyciągać uwagę. wygląda jak pstryknięte od tak.
3 - bez dwóch zdań. ostrość gdzieś na tyły uciekła 0o + poruszone, nieciekawy efekt
Rzeczywiście fotka nr 2 została pstryknięta ot tak a 3 ja sobie po prostu tak to wyobrażałem.
Zrobione to było przez kieliszek dlatego szkło rozmyło obraz.
A teraz kolejne:
witaj oMisiu
sądząc po nicku liczyłem, że w galerii znajdę fotorelacje o misiu
1- fajne, dobry moment, a gdyby ptaszynek był bardziej w lewej strony kadru to byłoby już w ogóle miło
2- jak już wiesz, jak już sam napisałeś- pstryk
3- przez kieliszek powiadasz Chwała Ci, że kombinujesz. Tym razem nie wyszło, ale kombinuj dalej.
4- wysoka poprzeczka. Trudne oświetleniowe warunki. Przydałby się jasny teleobiektyw, długa ogniskowa (mniejsza GO) i zewnętrzna lampa błyskowa odpalana na drugą kurtynę - dodałoby to dynamiki
5 - sam budynek średnio ciekawy dla mnie. Co innego detale tego budynku. Czasami warto poszukać kadru innego, niż taki jak ten, który zrobiłeś i pokazałeś
omisiu napisał(a):
(...) pstryknięta ot tak (...)
Tak jak przedmówcy: 1 najlepsza, reszta średnio. Tą mewę to raczej bym dał bardziej w prawą stronę a nie w lewą jak kris sugeruje bo z lewej to będzie uciekać z kadru. Tak to mądrzy w słowie zawsze powtarzają
Och aż mi się nawet miło zrobiło jak to przeczytałem bo na innych stronach (nie będę podawał), to nie było za ciekawie z opiniami ale DZIĘKUJĘ!
Odniosę się do zdjęcia 4 bodajże (taniec) jak wiadomo ludzie się ruszają i trafić tak w idealny moment jest trudno. Co do lampy była ale stałem dość daleko od tej pary więc ich nie sięgnęła.
A teraz kolejna porcja mych zdjęć: