Podziel się wrażeniami!
Ponieważ miałem przyjemność i możliwość być akredytowanym photographem
Na_170035.jpg
Na_170040.jpg
PS. poprawiłem kompresję - myślę, że jest lepiej - sorry.
cdn.
Skowronek cacy piękny brak Mi emotków aby wyrazić Swój zachwyt
muszę powiedzieć, że skowronek zacny
Skowronek zaiste piękny
paulina napisał(a):
brak Mi emotków aby wyrazić Swój zachwyt
albo wyczarować inne http://rnb4you.j11.pl/Emo/emoty_duze/rozne/abrakadabra.gif
doslav napisał(a):
To ja się matolę z jakimiś wielkimi kaczorami i nie wychodzi, a ten sobie tutaj ot tak skowronka
I jeszcze voila napisze :smileyevil:
Jak raz jutro będę w Katowicach i mam zajęcie tylko na chwilę więc ok 9.00 - 10.00 będę już wracał. Ale, że lepsza połowa jutro pracuje to dzień mam wolny
Tym bardziej, że skazany jestem chwilowo na publiczne środki transportu to gdzie tu się spieszyć?
A skowronek i tak fajny
I do monitora się też poczuwam więc przy okazji... kiedyś tam... No chyba, że rachunki się wyrównają i będziemy kwita
Tadeusz napisał(a):
Nigdy więcej szerokiego AF! (i kto wymyślił, żeby taki dawać do wszystkich programów tematycznych?)
Lajam napisał(a):
Tadeusz napisał(a):
Nigdy więcej szerokiego AF! (i kto wymyślił, żeby taki dawać do wszystkich programów tematycznych?)
Tadeuszu, ale nie ma na pokrętle programu "PTAKI" Gdyby był, na pewno byłby to inny czujnik AF.
Miałem na myśli "szeroki AF" w programach tematycznych, który się słabo sprawdza u mało świadomego amatora - przetestowane
A ja powiem, że skowronek mnie nie powala :smileytwisted:
Tadeusz napisał(a):
Miałem na myśli "szeroki AF" w programach tematycznych, który się słabo sprawdza u mało świadomego amatora - przetestowane
Lajam napisał(a):
Ja m.in. dlatego nie korzystam z tych obrazków na pokrętle wyboru