anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

jaki model

karol.
Początkujący

jaki model

Jaki model wybrac 37 v 5500 czy 32v 5500 a moze jakis inny.Ogladam telewizor z 3-4 m i narazie analog.Żona mnie meczy zebym kupil mniejszy!!!

15 ODPOW. 15
karol.
Początkujący

Dzieki za odpowiedz :c4 kupilem v 5500 37 jestem zadowolony sygnal z analogu mam chyba lepszy jak na starym tv crtv i kanalow wiecej choc tamten mial tylko 5 lat (grundig) narazie jeszcze nic nie podlaczylem do tv oprocz anteny ale planuje wykorzystac jego mozliwosci .Polecam tv godny polecenia i ceny 2895zl

profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

No to fajnie, że jesteś zadowolony. Jak będziesz miał jakieś problemy, pytania to pisz.

karol.
Początkujący

Witam mam jeszcze 1 pytanie jakie kino bys polecil nie musi to byc super nowosc filmy ogladam zadko wiecej slucham muzyki narazie nie zamierzam kupowac blu-ray a z kasa tez nie chce szalec bo zona cos sobie tez wymisli i bedzie po moim kinie .A w sklepach to co sklep to inna opinia tak jak z tv , ale na szczescie sa jeszcze fora na ktorych mozna sie poradzic bez mydlenia oczu .Pozdrawiam

Zimny_
Użytkownik

Widzisz, wybór kina zależy głównie od funduszy i preferencji. Tu też masz dwa wyjścia, albo kompletować kino powoli (w jednym miesiącu kupić amplituner, w drugim głośniki, później DVD/BR), albo kupić gotowy zestaw. W gotowych zestawach większość zależy od pieniążków. Nie ma co się oszukiwać, za 500zł nie kupisz dobrego kina, za 1000zł - zależy jak jesteś wymagający. Jestem zdania, że jeśli masz kupić coś taniego, to lepiej się wstrzymać...

adam.malysz
Początkujący

Ja mam troszkę inne zdanie niż Zimny. Znalazłem dwa zestawy które powinny Ci w zupełności wystarczyć:

http://www.nokaut.pl/kina-domowe/kino-d ... z260s.html
http://www.nokaut.pl/kina-domowe/kino-d ... dz280.html

Jeżeli nie masz teraz kasy kup sobie coś tańszego, efekt nie będzie powalający ale zdecydowanie przyjemniej ogląda się filmy z tego typu urozmaiceniem. Powiem Ci że ja tak zrobiłem. Kupiłem tańszy, wymieniłem go po 8 miesiącach na lepszy model, a ten używany sprzedałem znajomemu. Pozdrawiam :smileyugeek:

Zimny_
Użytkownik

Zależy od podejścia. Dla mnie jeśli chcę mieć coś naprawdę fajnego jest po prostu szkoda kupować czegoś tańszego, później to sprzedawać (ze stratą) i kupować coś droższego. Chociaż jak widać, wszystko zależy od człowieka, jaką barwę dźwięku lubi, jaki jest wymagający. Ja jak już pisałem, wolę dłużej nie mieć gotowego zestawu, a przez parę miesięcy kompletować. Najbardziej inwestuję w fundamentalne rzeczy, aby przez długi okres czasu nie zmieniać ich. W kinie domowych wiadomo, ze najważniejszy jest wzmacniacz (czy amplituner). Kolejną rzeczą są kable i głośniki - które również można podzielić na segmenty i kupować osobno..). Dla mnie to jest najlepsze rozwiązanie.