anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

czy istnieje oprogramowanie do wieży mhc-ZX70

jox-----
Początkujący

czy istnieje oprogramowanie do wieży mhc-ZX70

Witam mam wieże mhc-ZX70 i mam problem ponieważ nie mogę odtważac płyt cd-r i innych nagrywanych na komputerze i nie chodzi mi o MP3, podobno istnieje jakieś oprogramowanie nie wiem na płycie ,w sumie sprzęt jest leciwy ale chyba go nie wyrzucę .Jeżeli ktoś wie coś na ten temat to prosił bym o poradę
DZIĘKI Jox

3 ODPOW. 3
profile.country.pl_PL.title
@2222008000018053
Początkujący

jox napisał(a):

Witam mam wieże mhc-ZX70 i mam problem ponieważ nie mogę odtważac płyt cd-r i innych nagrywanych na komputerze i nie chodzi mi o MP3, podobno istnieje jakieś oprogramowanie nie wiem na płycie ,w sumie sprzęt jest leciwy ale chyba go nie wyrzucę .Jeżeli ktoś wie coś na ten temat to prosił bym o poradę
DZIĘKI Jox

siema masz moze zabrudzony laser przeczysc soczewke wacikiem z leeka iloscia detergentu na bazie spirytusu po wyczyszczxenu odczekaj z 10min a jak nic to nie da to podkrec moc lasera

oldguest
Początkujący

SONYES napisał(a):

a jak nic to nie da to podkrec moc lasera

Może ja się jeszcze mało znam ale jak się "podkręca moc lasera"? Myślałem że StarWars to fikcja..... :smileytwisted:

profile.country.pl_PL.title
@2222008000018053
Początkujący

SONYES napisał(a):

a jak nic to nie da to podkrec moc lasera

Może ja się jeszcze mało znam ale jak się "podkręca moc lasera"? Myślałem że StarWars to fikcja..... :smileytwisted:

http://img187.imageshack.us/img187/1998/cmkss213mainwq8.jpg TYLKO PODKRĘCAJAC LASER MUSISZ ZAZNACZYC SOBIE NP CZERWONYM NIE ZMAZYWALNYM MAZAKIEM JAK NP. DO PISANIA NA CD KRESECZKE NA POKRETELKU I NA "OBUDOWIE POKRETELKA" AZEBY WIEDZEC JAKIE JEST ORYGINALNE USTAWIENIE PROMIENIA LASERA KRECAC W JEDNA LUB DRUGA STRONE MOZNA ZMNIEJSZYC LUB ZIWEKSZC MOC LASERA TYLKO Z WYCZUCIEM DELIKATNE PRZEKRECENIE POWODUJE JUZ ZMANE PROMIENIA LASERA JA ROBILEM TO WE WIEZY MOJEJ SIOSTRY MHC-501 WIEZA MA 16LAT I CD JEDZIE I DAJE RADE A LAER BYL PODKRECANY JAKIES 4LATA TEMU PONIEWAZ JUZ TAM TROSZKE PRZYCINAL I NIE CZYTAL