Podziel się wrażeniami!
Witam.Posiadam kld40w4000,odtwarzacz blu ray bdp350 i rozglądam się za jakimś zestawem kina.Na początku str dg820 + głośniki ss fcr600,ale zona twierdzi że wielkie pudło i głośniki też nie bardzo :smileyevil: ,więc zwróciłem uwagę na HT-SF1300 (to już ładniejsze) i tu moje pytanie czy dużo stracę przy drugim rozwiązaniu(dodam że nie jestem melomanem z wrażliwym słuchem),cenowo ht sf byłby tańszy o kilka stówek co też nie jest bez znaczenia.
Pod bluray jest HT-SF2300 (ma ten sam wygląd co blu ray a parametry podobne do HT-SF1300) jesli chodzi o oglądanie filmów i telewizji to myślę że dużo do stracenia nie będzie jeśli ktoś nie delektuje się dzwiękiem. Na pewno za te pieniądze sprzęt gra bardzo dobrze.
hola hola nie zgodzilbym sie z kolega z CS te dwa zestawy to dzien do nocy sam ampli str-dg820 wazy ok 9kg a amli z tego ht ok3kg gdzie ma wszytko naped wzmak itp wiem ze ma smastera ale nie ma szans ten ht z str-dg820+fcr6000+sa-wm2500 sam amplituner super gra z frontami bo sluchalem a watpie azeby ten ht w stereo byl w mare dobry