anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

kilka pytan odnosnie s350

profile.country.en_GB.title
marcinmsm
Początkujący

kilka pytan odnosnie s350

witam, kupilem ostatnio tv i oczywiscie wzielo mnie na kino domowe.. i teraz pytanie, jak to zrobic?? :shock: zastanawiam sie nad odtwarzaczem blu - ray s350, tylko mam pytanie czy on bedzie odtwarzal takze plyty dvd? ( jestem kompletnie zielony ) co z formatami avi, mpg??? Oraz czy bede mogl pod odtwarzacz podpiasc glosniki 5+1 ( creative, ktorych uzywalem do komputera ) i czy beda dzialac caly czas czy jest tam jakis dekoder do dziweku ktory bedzie odpowiadal za surround?? dziekuje z gory za odpowiedz:)

2 ODPOW. 2
digo-----
Początkujący

Marcinie przeczytaj proszę dane techniczne do modelu, który Cię interesuje BDP-S350, a znajdziesz tam odpowiedzi na Twoje pytania. Gdyby jednak coś było nie jasne, to pisz śmiało, chętnie pomogę.

scarface-----
Początkujący

Też zamierzam kupić s350. Zdaje się, że nie odczytasz na nim formatu avi (divx), chyba, że w przyszłości ktoś upgraduje soft. Odczytamy natomiast (i to standard w BD) oryginalne filmy na dvd. Jesli myślisz o divx to zastanów się nad Playstation 3. Ewentualnie można tez korzystać przy divx ze starego dvd ( o ile masz). Są tez sposoby by plik avi czy inny zapisać jako obraz dvd na płycie dvd, wtedy podobno odtwarzacz sobie poradzi bez problemowo.