Podziel się wrażeniami!
witam, kupilem ostatnio tv i oczywiscie wzielo mnie na kino domowe.. i teraz pytanie, jak to zrobic?? zastanawiam sie nad odtwarzaczem blu - ray s350, tylko mam pytanie czy on bedzie odtwarzal takze plyty dvd? ( jestem kompletnie zielony ) co z formatami avi, mpg??? Oraz czy bede mogl pod odtwarzacz podpiasc glosniki 5+1 ( creative, ktorych uzywalem do komputera ) i czy beda dzialac caly czas czy jest tam jakis dekoder do dziweku ktory bedzie odpowiadal za surround?? dziekuje z gory za odpowiedz:)
Marcinie przeczytaj proszę dane techniczne do modelu, który Cię interesuje BDP-S350, a znajdziesz tam odpowiedzi na Twoje pytania. Gdyby jednak coś było nie jasne, to pisz śmiało, chętnie pomogę.
Też zamierzam kupić s350. Zdaje się, że nie odczytasz na nim formatu avi (divx), chyba, że w przyszłości ktoś upgraduje soft. Odczytamy natomiast (i to standard w BD) oryginalne filmy na dvd. Jesli myślisz o divx to zastanów się nad Playstation 3. Ewentualnie można tez korzystać przy divx ze starego dvd ( o ile masz). Są tez sposoby by plik avi czy inny zapisać jako obraz dvd na płycie dvd, wtedy podobno odtwarzacz sobie poradzi bez problemowo.