anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Nagrywarka SONY RDR-HX720

profile.country.pl_PL.title
ursusek2000
Początkujący

Nagrywarka SONY RDR-HX720

Dzien dobry . niewiem od czego zaczac ta nagrywarka ma juz troche czasu ale dopieo teraz zauwazylem ze w zestawie ktory dostalem nagrywarka do tego byl pilot nie bylo instrukcji w jezyku polskim . nie wiem czy ta iinstrukcja ktora zostala mnie dana to jest faktycznie instrukcja od tej nagrywarki bo wedlug niej to na tym pilocie nie ma tych wszystkich funkcji.jszcze jedno chcialbym sie skontaktowac poprosze o adres przedstawiciela SOYNY w Gdansku.podstawowe funkce sa bez problemu ale jak chce sobie ulatwic niektore czynnosci to przez tego pilota nie mam takiej mozliwosci podsawowy problem to ze na tym pilocie nie ma przyciska ,, optoins,, i wiekszosc jest przez to nieczynna .pilot ktory dali mi do nagrywarki SONY RDR-HX720 koloru srebrnego to pilot SONY RMT-D249P

2 ODPOW. 2
alekto
Początkujący

Powinieneś dostać pilota RMT-D230P. Poza tym według danych technicznych model ten powinien zgrywać pliki mp3 oraz jpg na dysk twardy. Sprawdź to u siebie. Jeżeli nie możesz tzn. że SONY ściemnia nie tylko z moim modelem...

profile.country.pl_PL.title
ursusek2000
Początkujący

dzieki za odpowiedz . dzisiaj poszperalem i znalazlem ze potrzebny jest ten pilot ktory podales.powiedzieli ze go sciagna ale zobaczymy jak dlugo to potrwa.ale dobry byl sprzedawca ktory twierdzil ze to nie mozliwe ze to nie ten pilot.wlazl na strone ONY i do mnie przeciez to jest ten pilot to ja mu na to zeby sciagnal instrukcje obslugi do nagrywarki sciagnal przewertowal kartki i dalej do mnie ze to ten sam pilot to ja mu na to ten przycisk niech mi pan pokaze na pilocie z tejze instrukcji i sie zdziwil . w koncu zaczal mi mowic ze to juz czas minal i takie tam a ja mu na to bylem po rozmowie z przedstawicielem SOny ze ktory powiedzial za na wszystko jest 2 lata gwarancji i takie tam . a on dalej swoje powiedzialem mu to co przekazal mmnie SONY troche sprzedawca zmniekl gdzies zadzwonil i nagle kompletna odmiana . nie ma sprawy sciagniemy go panu . dzieki za odpowiedz