anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Niezła ściema SONY

alekto
Początkujący

Niezła ściema SONY

Witam!
Posiadam rekorder RDR-HX820. Ostatnio na stronce widzę w parametrach że mój model może nagrywać pliki *.jpg na HDD. Fajnie myślę sobie. Jakiś nowy firmware jest czy co? Zaglądam na stronke support.sony-europe.com a tam przy moim modelu widnieje zapis, że najnowszy firmware to 1.04 który mam już wgrany do rekordera. Hmmm coś nie tak bo jak nie mogłem tak nie mogę zgrywać jpegów na HDD. No ale co tam wyśle maila do sony na adresik sonyinfo.pl@eu.sony.com z zapytaniem co i jak. Dostaje odp. od Pana Michała Rusieckiego, że owszem rekrder ten potrafi nagrywać jpg na HDD. Po dłuższej korespondencji z ww Panem (cały czas przekonywał mnie że rekorder ten potrafi zgrywać jpg na HDD) poinformował mnie żebym uaktualnił firmware. Ok myślę sobie zrobię to... Na stronce jest firmware 1.04-hmmm taki juz mam. No dobra kolejny mail... Dostaję odpowiedź, że najnowszy firmware wgra mi Autoryzowana Stacja Serwisowa Sony. No dobra wysyłam maila z zapytaniem o możliwość wgrania najnowszego firmware do mojego rekordera. Dostałem odpowiedź: "Wszelkie aktualizacje dostępne są na oficjalnych stronach Sony. Proszę sprawdzić na www.sonydigital-link.com lub www.sony.pl" No a tam jest firmware 1.04 który już mam wgrany :smileyevil:
No i co teraz???? Powoli tracę zaufanie do sony... Oszukują ludzi czy co???

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Witam,

Z uzyskanych informacji wynika, że rekorder RDR-HX820 nie został wyposażony w funkcję kopiowania zdjęć na dysk twardy. Dziękuje za wskazanie błędnej informacji na stronie www.sony.pl.

Pozdrawiam,
Radek
Moderator Forum Sony

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
alekto
Początkujący

Hmmmm... no to jakieś sprzeczne informacje bo z uzyskanych odpowiedzi z adresu sonyinfo.pl@eu.sony.com cały czas byłem przekonywany, że model ten jednak potrafi zgrywać *.jpg na HDD
Na stronie sony.pl przy tym modelu cały czas widnieje informacja, że model ten zgrywa *.jpg na HDD