anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

problem z odtwarzaczem sony BDP-S350

gorillazz
Początkujący

problem z odtwarzaczem sony BDP-S350

Witam.Od jakiegoś miesiąca jestem (a może byłem) szczęśliwym posiadaczem Sony BDP-S350.Jakość filmów w hd powala,dvd skalowane do hd też wygląda extra jednak....w specyfikacjach tego sprzętu napisane jest że odtwarza też format AVCHD, który to jest uzywany przez cyfrowe kamer HD.I w tym miejscu zaczyna się mój problem.Chciałem obejrzeć materiał nagrany taką kamerą i niestety nie mogę.płytę z takim materiałem przygotowywałem wg porad i instrukcji znalezionych na stosownych forach internetowych.Niestety odtwarzacz mój obojętnie jakiego programu do konwersji i wypalenia płyty bym nie uzył stanowczo twierdzi ze tej płyty nie może odtworzyć.dodam jeszcze ze przygotowane przeze mnie płyty z powodzeniem uruchamiały się na sprzęcie konkurencyjnych marek,więc chyba wina nie leży po mojej stronie.I teraz zasadnicze pytanie:czy mój sprzęt jest uszkodzony? czy może jednak producent podaje opis wyssany z palca? czy może jednak ja coś źle robię.Jeśli wina leży po mojej stronie to przepraszam i proszę o jakieś instrukcje dotyczące przygotowania materiału i sposobie wypalenia go na płycie.Pozdrawiam

22 ODPOW. 22
profile.country.PL.title
mobor-----
Użytkownik

mam hdr-tg3 i canona hf10 - win xp

Daniell-----
Początkujący

Czytam ten watek i widze, że strasznie duzo kręcenia jest z tymi kamerami. NIe mozna samej kamery podlaczyc pod lcd, lub zgrac na pendriva?

profile.country.PL.title
mobor-----
Użytkownik

wlasnie to ty krecisz i kombinujesz. Dla mnie komfortem jest zgranie materiału na płyte i ogladanie tego pozniej na blurayu- dla ciebie, zabawa z kabelkami, podpinanie kamery do tv itp Swoją drogą- ciekawe ile "podpięć" wytrzyma twoje gniazdko hdmi w kamerze...