anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Rekorder HDD RDR-HX720

bodzio492
Nowicjusz

Rekorder HDD RDR-HX720

Witam wszystkich i chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość wgrania do tego modelu tzn. do HDR-HX720 nowego oprogramowania z polskim menu , z tego co wiem to ten model jest już wycofany ze sprzedaży i może być z tym kłopot ale było by super gdyby istniała taka możliwość

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Witaj,
Na obecną chwilę nie otrzymałem potwierdzonej informacji, że do modelu RDR-HX720 powstanie nowe oprogramowanie rozwijające możliwości sprzętu. Oczywiście, jeżeli takie oprogramowanie powstanie zamieścimy odpowiednią informację na stronie internetowej – zobacz post:

http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=25&t=959

Pozdrawiam,
Radek

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
bodzio492
Nowicjusz

Pięknie dziękuję za udzielenie odpowiedzi , napewno było by fajnie gdyby takowe oprogramowanie powstało mimo że ten model nie jest już w sprzedaży , chodzi mi o to że ja go chciałem podarować tacie a sobie kupić coś nowszego ale on kompletnie nie zna angielskiego i nie bardzo może się połapać o co w tym biega. Gdyby istniała taka możliwość to prosił bym o powiadomienie mnie mailem czy ukazało się coś nowszego za co z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam