anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Recorder HDD HX780

profile.country.pl_PL.title
siwyszczecinek
Początkujący

Recorder HDD HX780

Witam mam ten recorder od dzisiaj i chciałbym sie dowiedziec czy ktos probowal pod usb podlaczyc zewnętrznuy dysk i czy mozna z recordera na zewnetrzny dysk kopiowac nagrane filmy z góry dzieki wszystkim

15 ODPOW. 15
profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Witaj,
Port USB w recorderach DVD Sony został przygotowany do pracy z kamerą wideo wyposażoną w dysk twardy oraz pamięcią przenośną, na której znajdują się utwory muzyczne lub zdjęcia.

Pozdrawiam,
Radek

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
siwyszczecinek
Początkujący

Czyyli rozumiem ze nie da sie skopiowac z dysku nagrango filmu na dysk podpiety pod usb jedyne wyjscie nagrac na plyte rw i wtedy skopiowac na kompa dzieki za odpowiedz

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Nie jest możliwe wykonanie takiej operacji. Recorder rozpozna zdjęcia i utwory muzyczne zapisane w pamięci pendrive, która podłączona jest do portu USB. Możliwe jest wyłącznie skopiowanie takich plików na dysk recordera.

Pozdrawiam,
Radek

siwyszczecinek
Początkujący

Jeszcze jedno mam pytanie odnosnie kopiowania filmów czy mozna skopiowac na rekorder płyte z filmami w divixie

Agnieszka27
Początkujący

Witam

Niestety nie ma możliwości kopiowania na recorder filmów w DivX

pozdrawiam

Agnieszka
Sony Poland

siwyszczecinek
Początkujący

Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie oprogramowania do tego modelu czy wyjdzie jakies nowsze i jak sie takie oprogramowanie instaluje w rekordeze

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

siwyszczecinek napisał(a):

Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie oprogramowania do tego modelu czy wyjdzie jakies nowsze i jak sie takie oprogramowanie instaluje w rekordeze

Na stronie:

http://www.sonydigital-link.com/hav/downloads/firmware/firmware.aspx?site=odw_pl_&m=DAV-DZ100&f=FW_DAV2

możesz zapoznać się z instrukcją, jak należy „wprowadzić” do sprzętu nowe oprogramowanie. Przykład jest dla zestawu DAV-DZ100.
Dla modelu RDR-HX780 nie otrzymałem jeszcze potwierdzonej informacji na temat wprowadzenia nowego oprogramowania. Oczywiście, jeżeli takie oprogramowanie powstanie zostanie zamieszczone na stronie – zobacz post:

http://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=25&t=959

Pozdrawiam,
Radek

siwyszczecinek
Początkujący

Jak moge to zadam jeszcze jedno pytanko jak kopiuje plyty dvd z filmami na recorder to kopiujej w czasie zeczywistym a mam koncert oryginal w HD i jak chce tym samym sposobem co normalny film zkopiowac to nie moge czy plyta moze byc chroniona przed kopiowaniem czy moze dla tego ze jest w HD

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

siwyszczecinek napisał(a):

... mam koncert oryginal w HD ...

Proszę o dodatkową informację. W jakim urządzeniu odtwarzasz płytę HD ?

Pozdrawiam,
Radek