Podziel się wrażeniami!
Witam mam ten recorder od dzisiaj i chciałbym sie dowiedziec czy ktos probowal pod usb podlaczyc zewnętrznuy dysk i czy mozna z recordera na zewnetrzny dysk kopiowac nagrane filmy z góry dzieki wszystkim
Witaj,
Port USB w recorderach DVD Sony został przygotowany do pracy z kamerą wideo wyposażoną w dysk twardy oraz pamięcią przenośną, na której znajdują się utwory muzyczne lub zdjęcia.
Pozdrawiam,
Radek
Czyyli rozumiem ze nie da sie skopiowac z dysku nagrango filmu na dysk podpiety pod usb jedyne wyjscie nagrac na plyte rw i wtedy skopiowac na kompa dzieki za odpowiedz
Nie jest możliwe wykonanie takiej operacji. Recorder rozpozna zdjęcia i utwory muzyczne zapisane w pamięci pendrive, która podłączona jest do portu USB. Możliwe jest wyłącznie skopiowanie takich plików na dysk recordera.
Pozdrawiam,
Radek
Jeszcze jedno mam pytanie odnosnie kopiowania filmów czy mozna skopiowac na rekorder płyte z filmami w divixie
Witam
Niestety nie ma możliwości kopiowania na recorder filmów w DivX
pozdrawiam
Agnieszka
Sony Poland
Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie oprogramowania do tego modelu czy wyjdzie jakies nowsze i jak sie takie oprogramowanie instaluje w rekordeze
siwyszczecinek napisał(a):
Mam jeszcze jedno pytanie odnosnie oprogramowania do tego modelu czy wyjdzie jakies nowsze i jak sie takie oprogramowanie instaluje w rekordeze
Jak moge to zadam jeszcze jedno pytanko jak kopiuje plyty dvd z filmami na recorder to kopiujej w czasie zeczywistym a mam koncert oryginal w HD i jak chce tym samym sposobem co normalny film zkopiowac to nie moge czy plyta moze byc chroniona przed kopiowaniem czy moze dla tego ze jest w HD
siwyszczecinek napisał(a):
... mam koncert oryginal w HD ...