anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

SONY CMT-HX70BTR

spolRobaczek1oameg
Początkujący

SONY CMT-HX70BTR

Witam!
Jestem nową i bardzo zadowoloną właścicielką wspomnianej mini wieży. Wszystko ładnie pięknie, mam tylko problemy z odtwarzaniem muzyki przez Bluetooth. Zsynchronizowałam wieżę z telefonem komórkowym i działa wyśmienicie. Próbowałam i połączyła się także z laptopem. Ale pomimo połączenia, z głośników nie płynie żaden dźwięk. Co muszę zrobić, żeby odtworzyć muzykę z laptopa? Postępowałam dokładnie według instrukcji, urządzenia się połączyły poprawnie, lecz nic nie było słychać.

19 ODPOW. 19
oldguest
Początkujący

Należy wybrać urządzenie docelowe dźwięku. Jeśli to Vista to w mikserze dzwięku w którejś z zakładek można wybrać urządzenie na którym ma być odtwarzany dźwięk. Jeśli odtwarzamy z WMP to po zmianie urządzenia należy uruchomić ponownie program. Ewentualnie np. foobar2000 (taki program do odtwarzania mp3) ma możliwość wybrania urządzenia odtwarzającego niezależnie co jest wybrane w systemie.

spolRobaczek1oameg
Początkujący

Nadal nie bardzo mi to wychodzi 😕 Mam XP, w opcjach odtwarzania dźwięku wybrałam "wysokiej jakości dźwięk bluetooth" i nadal nic się nie dzieje. Proszę o dokładne instrukcje gdzie i co mam ewentualnie wybrać, nie znam się za bardzo na komputerach - umiem ich używać, kiedy ktoś mi wszystko ustawi tak jak trzeba...

oldguest
Początkujący

Kliknąć na głośniczek obok zegara lewym 2 razy. Powinien pojawić się mikser dziwęku. Następnie w menu Opcje -> Właściwości -> Urządzenie miksujące i tam powinno być coś z BT. Wybrać potem ok. Włączyć jakiś odtwarzacz muzyki i powinno grac.

spolRobaczek1oameg
Początkujący

Działa! :D bardzo dziękuję za pomoc :)

lrzym-----
Początkujący

Witam
Mam ten sam problem ale u mnie nie ma urządzenia BT do wyboru,tzn klikam dwa razy na ikonke wybieram właściwości i nic
Proszę o pomoc

lrzym-----
Początkujący

Nie mam już pomysłów jak to podłączyć proszę o jakieś rady mam wieżę CMT-HX50BTR ale to chyba to samo co CMT-HX70BTR jeśli chodzi o podłączenie bluetooth.

lrzym-----
Początkujący

Czy nikt nie jest w stanie mi pomóc? Próbowałem już chyba wszystkiego i nie działa Proszę pomóżcie

lrzym-----
Początkujący

Czy naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc?

oldguest
Początkujący

Ale co ma być podłaczone do tej wierzy? MP4, telefon, komputer, jakiś sender BT?? Pewnie dlatego nikt nie pomaga.