- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
SGP321 3G/LTE wprowadzanie doładowań
Xperia tablet z SGP321 3G/LTE
Jak można ( i czy można) doładować kartę SIM kodem cyfrowym z poziomu tabletu, np. *456*000000# . Generalnie chodzi mi o możliwość wprowadzania kodów tak jak to się dzieje w telefonach za pomocą klawiatury.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Hmm.. sam se zadałem pytanie, sam se odpowiem.
Aby wejść do trybu serwisowego i wpisanie kodów np: servisowy (*#*#7378423#*#*) konieczna jest klawiatura dialera, a uzyskujemy ją tak:
wejdź do KONTAKTY - MENU - USTAWIENIA i zobaczysz stronę gdzie są zakładki:(Konta i Synchronizacja, Pokaż aktualizację stanu, Numer usługi)
przytrzymaj palec na jasnym polu ponad "domkiem" (powrót do głównej strony) przez około 5s ) jak póścisz pokaże się pole WPROWADŻ KOD USŁUGI dotknij go pojawi się klawiatura do wprowadzenia kodu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam.Bardzo intersujace to co piszesz. Też się nad tym zastanawiałem czy można doładować konto na karcie w tablecie.. Mógłbyś tylko potwierdzić, że idąc tą ścieżką jak opisałeś-doładowałeś kartę?. Po drugie, nie bardzo kumam o co chodzi z tym kodem serwisowym.?Ciekawe, że w instrukcji producent tego nie zamieścił.
P.S. Swoją drogą ciekawe, że ,,experci" and moderatore tego nie potwierdzają.
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Witam
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie. No to mam jeszcze jedno. Próbowałeś doładować z programu Simextra?.pozdrawiam