- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Sony Xperia Tablet S - pytanie przed zakupem
Witam!
Nie mogąc się doczekać premiery Sony Xperia Tablet S w Polsce chciałem zadać kilka pytań aby rozwiać swoje wątpliwości.
1. Tablet ten ma służyć jako pilot, czy będzie on zgodny z moim telewizorem KDL-46NX710, kinem domowym Samsunga HT-D6750W oraz turbo-dekoderem telewizji N? Innymi słowy czy przy jego pomocy będę mógł obsługiwać wszystkie te urządzenia.
2. Kiedy dokładnie ma pojawić się w sprzedaży w Polsce i jaka będzie jego orientacyjna cena?]
Pozdrawiam!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
1. Tablet ten ma służyć jako pilot, czy będzie on zgodny z moim telewizorem KDL-46NX710, kinem domowym Samsunga HT-D6750W oraz turbo-dekoderem telewizji N? Innymi słowy czy przy jego pomocy będę mógł obsługiwać wszystkie te urządzenia.
Nie miałem w rękach XTS, ale jestem posiadaczem Tabletu S i na bazie doświadczeń z tym tabletem (czyli poprzednikiem) odpowiem na Twoje pytanie: Tak, będziesz mógł. Tablet posiada sporą bazę modeli różnych firm! A na dodatek jeśli jakiegoś urządzenia nie ma na liście, to można tablet nauczyć bycia pilotem dla takiego urządzenia. Ja nawet tablet nauczyłem wyzwalać mój aparat
Tutaj pokazano, jak się dodaje pilot do bazy jeśli go nie ma:
http://www.youtube.com/watch?v=PFRavv-aouY
FF. 14mm. 35mm. 50mm. 85mm. 135mm. 500mm. 70-210
thank god i'm a photographer
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Potwierdzę tylko kolegi słowa, bo praktycznie nie ma co więcej dodawać w pytaniu pierwszym.
Jeśli chodzi o premierę to należy się go spodziewać zapewne w październiku. Cena w Polsce nie jest znana.