anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

oldguest
Początkujący

Coolds. - WIELKI POWRTÓ :)

Witam, mój debiut na tym forum. :) Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:

797 ODPOW. 797
oldguest
Początkujący

:c37
dziękujemy bardzo za opinie :) w gruncie rzeczy, osobiście uważałam że 221 to niezbyt mocne zdjęcie :P

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Przyjemnie kombinujesz - masz już swój styl, który zaczyna być widoczny na zdjęciach.
Dla mnie trochę za kolorowo, ale nie odbieraj tego jako krytyki czy czegoś w tym kierunku - to, co pokazujesz jest na prawdę sporym kawałkiem dobrych prac.

Pozdrawiam

oldguest
Początkujący

jej dziekuję bardzo :)

profile.country.pl_PL.title
marlenoska
Początkujący

poprzednia wrzuta jednak zrobiła na mnie większe wrażenie., choć ta nie mniejsze. :c4

pozdrawiam

oldguest
Początkujący
profile.country.en_GB.title
spoltrebor1ofcej
Początkujący

Zdjęcia ładne, zapewne technicznie też tip-top, ale tak jakoś pomiędzy tą parą nie ma więzi na zdjęcich. W ogóle tak jak by się nie znali czy coś w tym stylu. Nie ma tej "chemii" tak jak np.
tu lub
tu

nie gadam że sam bym zrobił lepiej, zapewne nie
ale widziałem twoje poprzedznie zdjęcia i potrafisz pokazać emocje :c20

artkoz8
Początkujący

Zgadzam się z przedmówcą, zdjęcia nie oddają więzi pomiędzy parą. Ogólnie bardzo podobają mi się twoje zdjęcia, z małymi wyjątkami.

profile.country.PL.title
Rutek68
Doradca

Oj tam, oj tam , mnie się podoba 1 i 4 fajne światło i kolorki

Sony 77 ob.28/2,8; 50-200/4-5,6; 35/1,8; 50/1.7; 135/2,8
oldguest
Początkujący

począwszy miałam kilka pomysłów co do sesji, aczkolwiek nie mogłam realizować bo mieliśmy bardzo ale to bardzo mało czasu, więc no, wyszło co wyszło :P