Podziel się wrażeniami!
Witam, mój debiut na tym forum. Mam 13 i pół lat fotografią interesuje się od roku, od miesiąca jestem posiadaczką Sony a200 + 18-70 kit.
Poddaję się ocenie na tym forum, ponieważ długi czas dodawałam zdjęcia na strony takie jak digart.pl -ale opinia posiadaczy Alphy -bezcenna.;D
to do rzeczy:
dziękujemy bardzo za opinie w gruncie rzeczy, osobiście uważałam że 221 to niezbyt mocne zdjęcie
modelowały Agnieszka i Patrycja
Przyjemnie kombinujesz - masz już swój styl, który zaczyna być widoczny na zdjęciach.
Dla mnie trochę za kolorowo, ale nie odbieraj tego jako krytyki czy czegoś w tym kierunku - to, co pokazujesz jest na prawdę sporym kawałkiem dobrych prac.
Pozdrawiam
jej dziekuję bardzo
poprzednia wrzuta jednak zrobiła na mnie większe wrażenie., choć ta nie mniejsze.
pozdrawiam
zdjęcia ze ślubu cywilnego koleżanki.
Zdjęcia ładne, zapewne technicznie też tip-top, ale tak jakoś pomiędzy tą parą nie ma więzi na zdjęcich. W ogóle tak jak by się nie znali czy coś w tym stylu. Nie ma tej "chemii" tak jak np.
tu lub
tu
nie gadam że sam bym zrobił lepiej, zapewne nie
ale widziałem twoje poprzedznie zdjęcia i potrafisz pokazać emocje
Zgadzam się z przedmówcą, zdjęcia nie oddają więzi pomiędzy parą. Ogólnie bardzo podobają mi się twoje zdjęcia, z małymi wyjątkami.
Oj tam, oj tam , mnie się podoba 1 i 4 fajne światło i kolorki
począwszy miałam kilka pomysłów co do sesji, aczkolwiek nie mogłam realizować bo mieliśmy bardzo ale to bardzo mało czasu, więc no, wyszło co wyszło