Podziel się wrażeniami!
Na rynku widać coraz więcej tytułów, coraz niższe ceny, ale jeszcze nie na tyle niskie, żeby kupować co popadnie... Więc proponuje pisać o ciekawych filmach które oglądaliście, lub premierach których nie możecie się doczekać. I jak u Was w wypożyczalniach jest z dostępnością tytułów na Blue Diskach? U mnie jest parę filmów, ale zdecydowanie jeszcze za mało. Na razie naliczyłem 6 filmów
Z filmów które oglądałem polecam "i am legend" z Will Smith, Batman Początek i Mroczny Rycerz. W obu filmach powaliły mnie na nogi niesamowite efekty i super dźwięk. Co do Batmana, nie wszystkim może podobać się fabuła, ale dla samych efektów (najbardziej Mroczy rycerz) warto obejrzeć. Jeszcze jak włączyłem opcję Theatre, to już wogóle wymiękłem
Choruję na zakup Bonda i Gwiezdnych Wojen, ale na razie ciężko z kasą.. A oglądał ktoś te filmy? Jak wrażenia?
Obejrzyj sobie "Hero". Film o wojnie wewnętrznej w Chinach. Świetne efekty w czasie walk, piękne kolory... Warto obejrzeć. Na BR nie widziałem tego, widziałem z DVD upscalowanego do 1080p. Ale to i tak nie to samo. Efekty powalają. Jak podobał Ci się Braveheart, pewnie to też Ci się spodoba.
Ja jeszcze szukam na BR "Boso przez świat" Cejrowskiego. Tylko nie mogę tego znaleźć. Czasami na TVP HD leci, też fajnie to wszystko wygląda. Generalnie lubię tego gościa.