anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

licznik czasu i numer utworu

renada
Początkujący

licznik czasu i numer utworu

witam
przy odtwarzaniu płyty DVD na wyświetlaczu nagrywarki pojawia sie licznik czasu i numer sceny, natomiast gdy odtwarzam płyte CD na wyświetlaczu jest napis TITLE LIST. jak zlikwidować ten napis aby dziłał licznik przy CD

1 ODPOWIEDŹ 1
TCIA-----
Początkujący

Witam

Mam taki sam problem z HX-780, ponadto podczas odtwarzania z płyty CD lub DVD plików MP3 naciśniecie przycisku SYSTEM MENU powoduje wyłączenie muzyki i czarny ekran.
Jest to denerwujące sprawdziłem to na RDR HX-350 i zjawisko takie nie występuję. Pojawia się na wyświetlaczu TITLE LIST a po wyłączeniu SYS. MENU znika i pojawia się czas utworu muzyka gra dalej rewelacja. Tak samo działa a nawet lepiej odtwarzacz DVD 708 SONY. Intryguję mnie dlaczego HX-780 tak nie działa czy to wada softu czy celowe utrudnianie życia użytkownikom tego modelu. Dodatkowo dziwne jest to, że nie da się włączyć jednocześnie nawet z dysku HDD jednocześnie zdjęć i muzyki. Korzystając z odtwarzacz można włączyć zdjęcia i muzykę z tej samej płyty CD lub DVD w RDR HX-780 jest to nie możliwe. Dziwne natomiast jest to że w podobnej nagrywarce bez HDD wszystko działa należycie. (HX350)

Pozdrawiam
Tomasz