anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Recorder HDD HX780

profile.country.pl_PL.title
siwyszczecinek
Początkujący

Recorder HDD HX780

Witam mam ten recorder od dzisiaj i chciałbym sie dowiedziec czy ktos probowal pod usb podlaczyc zewnętrznuy dysk i czy mozna z recordera na zewnetrzny dysk kopiowac nagrane filmy z góry dzieki wszystkim

15 ODPOW. 15
siwyszczecinek
Początkujący

Odtwarzam ta płyte HD w recorderze HX780 i zwykłe filmy oryginalne bez problemu mozna skopiowac w trybie zeczywistym a ten koncert jak w ten sam sposob chce skopiowac to nie wlacza sie kopiowanie

siwyszczecinek
Początkujący

Doadam że tą płyte chce skopiowac na HDD w recorerze

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

siwyszczecinek napisał(a):

Odtwarzam ta płyte HD w recorderze HX780 ...

Niestety nie podałeś jaki jest format Twojej płyty, prawdopodobnie „HD DVD”. Taka płyta może być zgodna z tradycyjnym odtwarzaczem DVD ( lub recorderem DVD ) poprzez nagranie tego samego filmu w wersji „DVD” i „HD DVD” na różnych warstwach. Recorder RDR-HX780 odtworzy film, ale skopiowanie takiej płyty może nie być możliwe.

Pozdrawiam,
Radek

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
siwyszczecinek
Początkujący

znalazlem tylko taki opis na tej plycie na płycie DVD w High Definition and Dolby Surround KONCERT nie napisali na niej wiecej szczegułów :) dodam tyle ze jest to oryginalna plyta nie kopia

siwyszczecinek
Początkujący

Dodam ze ta plyta chodzi na recorderze i na zwyklym odtwarzaczu dvd

siwyszczecinek
Początkujący

Mam jeszcze jeden problem mianowicie mam dwie plyty Sony DVD-RW i DVD+RW i to sa nowki sztuki i co ciekawe DVD-RW działa bez zadnego problemu A DVD+RW wogole jej recorder nie widzi Ale jak nagram na komputerze film i wsadze dor recordera to chodzi normalnie probowalem ja formatowac na wszelkie sposoby ale bez celu a w meni konfiguracja plyty w dziale formatowanie mam tylko trzy funkcje Tryb VR , Tryb Video,Format DVD+RW to i jak wkladam DVD-Rw io wlacze tryb video to formatujer bez problemu A DVD+RW przy wlanczaniu format DVD+RW to wogole nie widzi plyty jak rozwiazac ten problem ktos wie :) ???