Podziel się wrażeniami!
Witam wszystkich odwiedzających moją galerię.
Jak wiecie dopiero zacząłem rozdział z fotografią, więc jestem totalnym amatorem, a i jaka presja związana z moimi zdjęciami, sami wiecie mieć krisa jako głównego senseia uffff.... więc zapewne oczekiwania są nie najmniejsze. Dlatego też trochę to trwało zanim zdecydowałem się na galerię.
Już tak nie gadam a pokazuję zdjęcia. Pierwsza seria to zdjęcia z toru Cadwell Park.
P.S. komentujcie, krytykujcie, a szczególnie na temat obróbki zdjęć.
trebor napisał(a):
krzyśkowi1997
Ostatnie trzy mi się nie podobają:P
a moim zdaniem 36 nie jest złe jak na pierwsze portretowe próby. jasne że można się doczepić do wielu rzeczy, ale widać że kombinowałeś i z tłem i z światłem, więc za szczere chęci też plus
pozostałe dwa jednak na nie.
Deviant, 10zer, kuraq i jmw.w dziękuję za opinie, przynajmniej już wiem do czego w fotografii mam się nie pchać
trebor napisał(a):
Deviant, 10zer, kuraq i jmw.w dziękuję za opinie, przynajmniej już wiem do czego w fotografii mam się nie pchać
Jak to nie pchać?
Za karę idziesz do kąta, albo posiedź na karnym jeżyku
Na poważnie - przed każdym długa droga. Ja tam cały czas męczę to moje modeliny i męczę - powoli będziesz budował swój styl. Powodzenia!
trebor napisał(a):
przynajmniej już wiem do czego w fotografii mam się nie pchać
No to pierwsze starcie z portretami już za Tobą, zobaczymy co czas przyniesie
37 - Ciekawy portret Starosty
trebor napisał(a):
co jest złego w tych portretach ?
Kontakt. Totalny brak kontaktu i współpracy między wami. Jak myślisz dlaczego nie robiłem jej portretów? Bo wiem, że nie zrobię nic ciekawego na takich warsztatach gdzie każdy walczy o dobre zdjęcie, a modelka jest ROZPROSZONA. Dodam jeszcze, że sama modelka jest...hmm...jaka jest. Bez fajerwerków. Dobry portret to połączenie dobrego światła i dobrej współpracy miedzy modelką i fotografem. Tu nie było, ani dobrego światła, ani współpracy.
Te zdjęcia dobrze się nadają do zbiorowego wątku, gdzie raczej spodziewać się można zdjęć dokumentalnych, które pokazują co było, jak było itd.
trebor napisał(a):
Deviant napisał(a):
Jak to nie pchać?
Za karę idziesz do kąta, albo posiedź na karnym jeżyku
kuraq napisał(a):
Mówisz, jakby brat od razu świetne zdjęcia robił...